Nume
Parola
Vizualizări: 5624
INVITAŢIE PENTRU PRESĂ: Eveniment de totalizare a proiectului privind dezvoltarea relaţiilor de colaborare între agenţii economici de pe ambele maluri ale Nistrului şi promovarea mărfurilor lor pe piaţa externă
Chisinau, 4 Februarie 2015 — CINE: Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, cu asistenţa financiară a Programului UE-PNUD „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”.

CE: Conferința de finalizare a proiectului ”Consolidarea capacităţii întreprinderilor mici și mijlocii din Moldova, inclusiv din regiunea transnistreană, prin intermediul participării la expoziţii şi târguri specializate”.

UNDE: Sala de conferinţe a hotelului VisPas (or. Chișinău, str. A. Lăpușneanu 26)

CÂND: Vineri, 6 februarie 2015, ora 14:00

IMPORTANT: Proiectul a fost realizat în perioada octombrie 2013 – ianuarie 2015, de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, cu asistența financiară a Programului UE-PNUD ”Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, cu scopul de a contribui la dezvoltarea relaţiilor de colaborare între agenţii economici de pe ambele maluri ale Nistrului şi la promovarea mărfurilor lor pe piaţa externă.

În cadrul evenimentului vor fi făcute totalurile proiectului, iar întreprinzătorii vor vorbi despre experiența acumulată, rezultatele obținute ca urmare a participării comune la expoziții internaționale.
Pe durata desfășurării proiectului, CCI împreună cu Programul UE-PNUD au organizat participarea în comun a agenților economici din Moldova, inclusiv din regiunea transnistreană, la 6 expoziții internaționale specializate – în Germania, Cehia, Polonia, Franța, România și Bulgaria.
Programul UE-PNUD ”Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” este implementat în perioada anilor 2012- 2015 și urmărește promovarea încrederii între ambele maluri ale Nistrului prin implicarea autorităților locale, societății civile, comunității de afaceri și altor părți interesate în activitățile de dezvoltare economică și socială a comunităților locale.

NOTĂ: La eveniment vor participa reprezentanți ai Camerei de Comerţ şi Industrie, Delegaţiei Uniunii Europene în Moldova, Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare, echipa de implementare a proiectului, precum şi agenți economici participanți la proiect, inclusiv din stânga Nistrului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să îl contactați pe: Sergiu Harea, manager de proiect, tel: 022 24 51 48, e-mail: sergiuh@chamber.md