Nume
Parola
Vizualizări: 5470
Târgul de Ceramică, Produse şi Articole pentru Baie şi Bucătărie, Istanbul, Turcia
Chisinau, 15 Ianuarie 2015 — Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în cooperare cu Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei în Republica Moldova, invită agenţii economici să participe la Programul Internaţional „Misiunea Cumpărătorului” , care va avea loc în perioada 22 – 25 februarie 2015, în oraşul Istanbul, Turcia, în cadrul Târgului de Ceramică, Produse şi Articole pentru Baie şi Bucătărie – UNICERA 2015.
Programul deplasării include:
- participarea la întrevederi bilaterale de afaceri şi vizitarea Târgului de Ceramică, Produse şi Articole pentru Baie şi Bucătărie – UNICERA 2015;
- organizarea vizitelor la întreprinderi de profil din regiune pentru schimb de experienţă şi familiarizarea cu procesele de producere şi noi tehnologii utilizate în domeniu.
UNICERA este un eveniment excepţional, unde va fi prezentată o gamă largă de produse, tehnologii şi echipamente ale expozanţilor locali şi internaţionali, precum şi ultimele noutăţi şi evoluţii în domeniul ceramicii, produselor şi articolelor de baie şi bucătărie.
La UNICERA vor expune:
- producători şi furnizori de produse ceramice;
- producători şi furnizori de produse şi articole pentru baie;
- producătorii şi furnizori de produse şi articole pentru bucătărie;
- vor participa reprezentanţi ai diverselor agenţii, asociaţii, fonduri, edituri de profil.
Întreprinderile participante vor avea posibilitatea să stabilească legături de cooperare cu producători din Turcia şi de peste hotarele ei, să iniţieze parteneriate de afaceri, să facă cunoştinţă cu cele mai bune practici.
Vizita de afaceri este sponsorizată parțial.
Persoanele interesate să ia parte la summit sunt rugate să completeze formularul de pe www.chamber.md și să-l remită la CCI, până la data de 30 ianuarie 2015, pe e-mail: foreign@chamber.md sau fax: 022 22 13 91.
Informaţii suplimentare: Direcţia relaţii internaţionale şi evenimente de afaceri a CCI a RM,
tel: 022 23 87 70, Viorel Eremia
www.chamber.md