Nume
Parola
Vizualizări: 3811
Nu ratati Concursul “Marca comercială a anului - 2014”
Chisinau, 20 Noiembrie 2014 — Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova vă invită să participaţi la ediţia a 12-a a concursului “Marca comercială a anului”.
Scopul concursului: a promova pe piaţa autohtonă practicile de succes în domeniul marketing-ului şi branding-ului. Competiţia este o testare a competitivităţii produselor şi serviciilor moldoveneşti, efectuată în baza evaluării mărcilor comerciale de către un juriu profesionist şi de către consumatorii din Moldova.
În ultimii ani “Marca comercială a anului” a devenit o parte componentă a vieţii de afaceri a republicii. Rezultatele concursului permit evidenţierea liderilor, analiza şi preluarea experienţei reuşite de elaborare şi promovare a mărcilor comerciale de succes, monitorizarea dinamicii preferinţelor consumatorilor şi a comportamentului acestora.
Învingătorii sunt incluşi în catalogul informativ-publicitar “Mărcile comerciale de succes din Republica Moldova 2014”, care a devenit popular şi solicitat atât de participanţi autohtoni şi străini, cât şi de misiunile diplomatice acreditate în RM. Distincţiile concursului sunt utilizate la evenimentele promoţionale ale deţinătorilor.
În anul 2014 manifestările din cadrul concursului vor oferi posibilitatea unică de a participa nemijlocit la crearea şi promovarea mărcilor comerciale autohtone şi integrarea lor în spaţiul internaţional al brandurilor.
Învingătorii concursului vor fi premiaţi cu Premiul Mare “Mercuriul de Aur”, conferindu-li-se titlul de marcă comercială de succes din Republica Moldova.
Cea de a XII-a ceremonie oficială de premiere a învingătorilor va avea loc în cadrul evenimentului național „Fabricat în Moldova”, care se va desfăşura în perioada 28 ianuarie - 01 februarie 2014. Rezultatele concursului vor fi mediatizate pe larg în presă, precum şi pe paginile web ale organizatorilor: Camera de Comerţ şi Industrie şi Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală.
Cererile de participare pot fi depuse până la 24 decembrie 2014, la CCI a Moldovei, biroul 9, mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare 151, MD 2004.
Informaţii suplimentare: Direcţia Târguri şi Expoziţii a CCI a Moldovei
tel/fax: 0 22 21-07-25, 022 23-84-10,
e-mail: marca@chamber.md; expo@chamber.md
www.chamber.md