Nume
Parola
Vizualizări: 2598
Parteneriatul întărește colaborarea dintre cele două maluri ale Nistrului.
17 Aprilie 2014 — Centrul Contact în parteneriat cu Institutul Independent pentru Drept și societate civilă din Tiraspol, implementează proiectul ” In core of partnership”, finanțat de Fundația Visegrad.
Proiectul are scopul de a susține și promova parteneriatul durabil între ONG – APL, ONG – Bussines, ONG – Mass Media, atât pe maulul drept, cât și pe malul stâng al Nistrului.
Astfel, în urma unui concurs deschis de mini-granturi, realizat în cadrul proiectului, au fost selectate 5 organizații non-guvernamentale, care au beneficiat de finanţare pentru dezvoltarea acestor relații de parteneriat și colaborare între ONG, APL, Bussines și Mass media.
Menționăm, că două dintre proiecte sunt din Transnistria și trei proiecte respectiv din or. Chişinau, Cahul şi s. Gratieşti.
În contextul activitățile, Centrul Contact a realizat două filme video de promovarea a parteneriatului. Unul dintre aceastea reflectă colaborarea și promovarea parteneriatului dintre APL, ONG și business. Iar al doilea promoveaza ideea de parteneriat în cadrul a doua mini-proiecte finanțate în cadrul proiectului “In core of partnership”. Drept exemplu a unei bune colaborari sunt proiectele “Sănătatea este alegerea mea“, implementat de A.O “Centrul pentru Sănătate reproductivă" din Tiraspol și proiectul “Promovarea drepturile omului în Transnistria ” implementat de A.O “Centrul pentru Inițiative de drept” din Tiraspol.
Precizăm, că Centrul Contact și Institutul Independent pentru Drept si Societate civilă din Transnistria își propune prin acest proiect să încurajeze parteneriatul și spriritul de încredere între cele doua maluri ale Nistrului.

Materialele video pot fi văzute, accesând link-urile alăturate:
https://www.youtube.com/watch?v=JVRRyEnT1Kk&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=MvqVrKT5NFw

Persoana de contact Aleona Veselovscaia, coordonator de programe al Centrului Contact. Tel: 22/233947, mail: elena.veselovskaia@gmail.com