Nume
Parola
Vizualizări: 2616
Filialele CCI desfășoară tradiționalele târguri pascale
Chisinau, 15 Aprilie 2014 — Tradițional, în preajma Sfintelor Sărbători de Paști, filialele Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei, împreună cu autoritățile publice din teritoriu, desfășoară Târguri expoziționale și Iarmaroace pascale. Evenimentele au scopul de a susține și promova producătorii autohtoni, precum și de a le oferi consumatorilor posibilitatea de a achiziționa mărfuri calitative.
Astăzi, 15 aprilie, fost inaugurat Iarmarocul de Paşti din or Căușeni, care își așteaptă vizitatorii până pe data de 19 aprilie.
Directorul filialei Tighina a CCI, Visarion Bilic, a menționat că târgul este organizat în comun cu primăria or. Căușeni și COOP Tighina, deja mai muți ani la rând, oferindu-le întreprinzătorilor posibilitatea de a-și promova mărfurile și serviciile, a lansa noi produse, a cerceta cererea de pe piață. ”La expo-târg participă 15 agenți economici, preponderent din domeniul agroalimentar, care le oferă vizitatorilor o gamă variată de mărfuri, în special produse tradiționale, foarte solicitate în preajma sărbătorilor de Paști”, a precizat sursa citată.
Un iarmaroc similar, ”Paskellea 2014”, va fi deschis în perioada 16-19 aprilie, în or. Comrat.
În regiunea de nord a țării, în perioada 17-18 aprilie curent, filiala Edineţ a CCI va organiza ediția a V-a a Târgului expoziţional universal ”Accentele primăverii”, iar filiala Bălți a CCI îi invită pe întreprinzători și pe vizitatori la Târgul ”Primăvara la Sângerei”, care va avea loc în perioada 23-26 aprilie.
Vă așteptăm cu drag.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook