Nume
Parola
Vizualizări: 6871
Program de instruire pentru jurnaliști: Corupţia: reglementare, prevenire şi reflectarea de către mass media
Moldova, 14 Ianuarie 2013 — Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunţă înscrierea jurnaliştilor la programul de instruire “Corupţia: reglementare, prevenire şi reflectarea de către mass media” ce va avea loc pe 26-27 ianuarie 2013, la Chişinău.

Prin acest program, CJI își propune să continue instruirea jurnaliștilor în domeniul legal în vederea îmbunătățirii abilităţilor de reflectare a fenomenului corupției. La seminar vor fi abordate o serie de subiecte, printre care:

• ce este corupția;
• aspectele legale privind fenomenul corupției;
• care sunt cele mai sensibile aspecte ale aplicării legislaţiei în domeniu.

Cursul de instruire va fi ținut de către Galina Bostan, avocată, directoare a Centrului de analiză și prevenire a corupției, și Tatiana Puiu, avocată, CJI.
Doritorii de a participa la programul de instruire sunt rugați să expedieze CV-ul și formularul de aplicare la adresa de e-mail: mlu@ijc.md. Data limită – 22 ianuarie 2013. Atelierul se va desfăşura în limba română. Jurnaliştilor din afara Chișinăului li se vor rambursa cheltuielile de transport.
Informaţii suplimentare puteți afla la: mlu@ijc.md, tel. (022) 21 36 52, 22 75 39. Persoana de contact: Elena CANDU, coordonatoare de programe CJI.

Programul de instruire este organizat în cadrul proiectului „Fortificarea cadrului legislativ în domeniul mass-media în Republica Moldova” realizat de Centrul pentru Jurnalism Independent cu susţinerea financiară a Civil Rights Defenders, Suedia.