Nume
Parola
Vizualizări: 7856
ADR Nord: Vizită de studiu în Cracovia și Varșovia, Polonia
Polonia, 3 Octombrie 2011 — În perioada 25-30 septembrie, un grup de jurnaliști din Republica Moldova, din care a făcut parte și specialistul în comunicare de la Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord), Ion Urușciuc, a participat la o vizită de studiu în Cracovia, Varșovia și alte localități din Polonia. Vizita de studiu, cu genericul „Autoritatea publică locală în UE - instituții și funcționare. Newsroom - susținerea din partea Poloniei a mass-media din Republica Moldova", a fost organizată de către Centrum Europejskie Natolin pentru ziariștii din Republica Moldova.

Programul vizitei de studiu, cofinanțat în cadrul programului Asistenţa Poloniei pentru străinătate al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone în anul 2011, a cuprins mese rotunde, conferințe, vizite de documentare la șantiere și firme, întîlniri și discuții cu participarea autorităților locale poloneze, vizite la muzee etc.

Pentru o galerie foto privind specificul vizitei de studiu în Polonia, accesați următorul link: http://adrnord.md/libview.php?l=ro&idc=195&id=996