Nume
Parola
Vizualizări: 5294
Parteneriate de succes doar prin oameni de succes în businesul autohton
Chișinău, 12 Septembrie 2011 — Colegiul Managerail al brandului aqua unIQa transmite felicitări partnerului să de success, clubului de fotbal FC Dacia Chișinău, pentru investirea inspirată a doamnei Zinaida Jioară în funcția de Președinte.
“Alegerea frumoasei doamne Zinaida Jioară la cârma celui mai iubit club de fotbal din țară, va să-l dezvolte, să-i împrospăteze imaginea și să-i sporească mult competitivitatea. Lucruri de care avem atât de mare nevoie în fotbalul nostru. Spun asta pentru că cunoaștem inteligența și viziunea de afaceri de invidiat a doamnei Jioară și, în această ordine de idei, ne exprimăm crezul convins că de acum înainte, FC Dacia va fi un rival de invidiat pentru pentru echipa de la Tiraspol.” – menționează cu acest prilej domnul Dr. Bejenari Vasile, directorul general al companiei «Gelibert» SRL, producătoare aqua unIQa.
Este imortant a se menționa și că deținerea președenției unui club de fotbal de o doamnă este un eveniment rar întâlnit în întreaga istorie a fotbalului. Să fie oare acesta un semnal că avem, în sfârșit, o echipă campionă la Chișinău pentru mulți ani înainte? Nouă nu ne rămâne decât să ne exprimăm convingerea că lupoaica protectoarea a clubului împreună cu noua doamna Președinte va aduce pentru FC Dacia noi victorii incontestabile.