Nume
Parola
Vizualizări: 6416
De ziua Copiilor, Chișinăul alături de partenerii comerciali, își invită părinții și copii la Sărbătoare!
Chișinău, 31 Mai 2011 — De ziua internaţională a copiilor, Chişinăul îndeamnă părinţii să petreacă ore de divertisment alături de copiii lor, în cadrul unui program special.
După buna tradiție, creată deja, apa potabilă aqaua unIQa este alături de Primăria Chișinău și-i oferă sprijinul în buna desfășurare a tuturor evenimentelor cultural-artistice în această zi frumoasă de sărbătoare.
Pe 1 iunie, toți copiii împreună cu părinţii sunt invitaţi în Ţara Copilăriei, găzduită de parcul „Dendrariu” din capitală (str. George Enescu, 5), cu începere de ora 12.00.
Programul include întîlniri cu personaje din poveşti şi personalităţi ilustre din lumea reală: Spiridon Vangheli şi Guguţă, compozitorul Eugen Doga, scriitorii Vasile Romanciuc, Ianoş Ţurcanu, Iulian Filip, Constantin Dragomir, Ansamblul de dans „Codreanca”, Ansamblul „Lolipops” şi Ansamblul „Mărţişor”.
Clowni promit să aducă îngheţată şi voie bună cu trenuţul vesel, tuturor celor prezenţi la faţa locului. Acţiunea din parcul „Dendrariu” va avea loc pînă la ora 18.00.
În continuarea programului distractiv, cu începere de la ora 18.00, în Scuarul Teatrului de Operă şi Balet va avea loc un program muzical pentru toată familia. Vor evolua interpreţii Ştefănel Roşcovan, Nelly Ciobanu, Georgeta Voinovan, Aura, Victoria Lungu, Adrian Ursu, Tania Cergă, Alexandru Manciu, Valentin Uzun, Ana Cernicov, Catharsis. Programul include şi Bijuterii muzicale oferite de orchestra Companiei „Teleradio-Moldova”, dirijor Gheorghe Mustea. Concertul va dura pînă la ora 22.00 şi va culmina cu surpriza concertului, invitatul special - Formaţia TAXI.
Tot de Ziua copiilor, aqua unIQa își respectă și bunii prieteni de la Radio Moldova Naţional cărora le oferă un mic sprijin în organizarea frumoasei sărbători de amploare pentru micuţii săi ascultători - spectacolul-show în direct la Radio Moldova - ”Dulce vis, copilărie”, cu participarea a câteva sute de copii apartenenţi diverselor pături culturale şi sociale.
Pe 1 şi 2 iunie, şi Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” va găzdui activităţi realizate de Ministerul Educației al Republicii Moldova cu participarea și implicarea directă a copiilor. Timp de 2 zile, la „Moldexpo” vor fi premiaţi participanţii Conferinţei Republicane cu genericul „Valorificarea potenţialului elevilor în contextul formării competenţelor cultural-artistice”. aqua unIQa este alături și de acest frumos eveniment.
Aqua unIQa a inițiat și o colaborare de susținere a tuturor acțiunilor realizate și de deja celebrul Centru Republican pentru Copii și Tineret «ARTICO» care va organiza cea mai frumoasă paradă a capitalei – Parada Copiilor de Ziua Lor pe buleverdul Ștefan cel Mare și Sfânt.
Prin toate aceste gesturi de susținere, aqua unIQa dorește să-și reconfirme încă o dată crezul notoriu că viitorul în țara noastră aparține copiilor și fiecare în parte, de la mic la mare, trebuie să muncească pentru asta.