Nume
Parola
Vizualizări: 3349
Globex - Stagii de practică internaţionale
Chişinău, 4 Octombrie 2010 — Globex (Global Exchange), lansat de AIESEC - liderul global în dezvoltarea tinerilor lideri, îşi deschide aplicările.

Programul dat are menirea de a oferi oricărui student din Republica Moldova oportunitatea unui stagiu de practică peste hotare în perioada de iarnă. Pe lîngă faptul că studenţii pot alege una din cele 6 ţări ale reţelei programului global de eXchange (Turcia, Slovacia, România, Russia, Bulgaria şi Letonia) aceştia pot să-şi aleagă şi domeniul lor de activitate, proiectul sau ONG-urile în cadrul cărora vor avea loc stagierile. Participanţii vor beneficia de tot suportul necesar în perfectarea actelor, acomodarea şi integrarea în ţara care le va fi gazdă.

Proiectul Globex are la bază ideea internaţionalismului, a schimbului cultural dintre tinerii din toate ţările lumii, care vor interacţiona şi cu siguranţă vor contribui la diminuarea barierelor culturale şi stereotipurilor milenare create de-a lungul anilor.

Încă din anul 2007 AIESEC a recrutat primii studenţi care au avut posibilitatea de a vizita, şi de a lucra în cadrul unor companii şi ONG-uri de renume din cele peste 107 ţări unde este prezent AIESEC. Până acum peste 100 de studenţi şi proaspăt absolvenţi din Republica Moldova au avut parte de o experienţa multiculturală oferită de acest proiect, printre care e posibil să se afle şi prietenii tăi. Acum poţi şi tu să ai parte de o experienţă unică a unei stagieri în ţara visurilor tale.

Aplica şi scrie propria ta istorie de Exchange. Trimite formularul de aplicare pe adresa de e-mail : globex.program@aiesec.net
Termenul limită pentru a trimite formularul de aplicare este: 15 Octombrie 23:59

Mai multe informaţii aici: http://chisinau.aiesec.md/