Nume
Parola
Vizualizări: 6837
Auction House (www.ah.md) la PUBLIKA.TV in sustinerea sistemului de executori privati.
Chisinau, 28 Iunie 2010 — La 27 iunie 2010, directorul companiei de logistica “Auction House” SRL, dl Veaceslav Mirza, a participat la emisiunea “Adnotări” de la PUBLIKA.TV, prezentata de catre Elena Pahomova, abordindu-se tematica executorilor privati. Talk-show-ul poate fi vizualizat accesind linkul: http://www.publika.md/emisiuni/adnotari-ru_501.html
La Talk-show au luat parte ministrul justitiei, dl Alexandru Tanase, directorul “Auction House” SRL (www.ah.md), dl Veaceslav Mirza, si deputatul PCRM, dl Igor Vremea.
In cadrul Talk-show-ului au fost folosite materiale documentare din cadrul unui sechestru executat cu asistenta companiei „AUCTION HOUSE” care a prestat servicii de deblocare, hamali, transportare si păstrare, ceea ce a adus la executarea cu succes a sechestrului, iar ulterior va asigura si vinzarea bunurilor sechestrate. Banii obtinuti din vinzare vor acoperi datoria debitorului.
Auction House” SRL acordă servicii de logistică si de vinzare a bunurilor – servicii menite să faciliteze Creditorul şi Executorul Judecătoresc în efortul Creditorului de a-şi recupera cât mai rapid şi cât mai complet datoria de pe debitorul rău platnic, şi-n efortul Executorului de a-şi executa atribuţiile de serviciu.
Serviciile si bunurile in vânzare pot fi vizualizate pe siteul www.ah.md.