Nume
Parola
Vizualizări: 5124
ANUNT
Chişinău, 9 Aprilie 2010 — Dacă aveţi produse, servicii, invenţii, inovaţii şi tehnologii, care necesită a fi promovate pe piaţa Republicii Moldova, Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic a Academiei de Ştiinţe a Moldovei aduce la cunoştinţă persoanelor interesate - agenţi economici că începând cu a.2009 oferă servicii publicitare contra plată pe paginile Buletinului informativ-analitic „INNOVIEWS”. Buletinul informativ-analitic „INNOVIEWS” anul acesta va apare în format nou, în 1000 de exemplare şi va avea o distribuţie largă.
Comenzile de plasare a materialului publicitar se primesc la adresa: mun.Chişinău, str.Mioriţa, 1 sau la adresa electronică: aitt@aitt.md .
Plata pentru serviciile acordate se va face atât prin transfer, cât şi în numerar, conform facturii şi a actului de predare-primire a serviciilor publicitare.
Preţurile pentru serviciile publicitare prestate de către publicaţia Buletinul informativ-analitic „INNOVIEWS” sunt de 2 lei pentru 1 cm2.
Agenţii economici – rezidenţi ai parcurilor ştiinţifico-tehnologice şi incubatorului de inovare vor beneficia de reduceri.

În speranţa unei colaborări fructuoase,
Colegiul de redacţie

Informaţii suplimentare la tel.88 25 66