Nume
Parola
Vizualizări: 6426
Returnari de datorii din vinzarea bunurilor sechestrate in valoare de circa 900.000 lei
25 Februarie 2010 — In legatura cu datorii mari fata de salariati, in noiembrie 2009, oficiul de executare Botanica a fost nevoit să sechestreze o parte din bunurile unui operator de telefonie mobila (in mare parte mobilier, generatoare, antene, autoturisme, etc.). Bunurile sechestrate au fost transmise spre vînzare în procedură de consignație Companiei de Logistica a Bunurilor Sechestrate „AUCTION HOUSE” – www.ah.md.

Eforturile conjugate ale departamentului de vînzări ale „AUCTION HOUSE” au permis într-un termen destul de restrîns , decembrie – februarie, realizarea bunurilor în valoare de 900.000 lei.

O parte din aceste bunuri au fost procurate pentru case copii – internat, scoli, ONG-uri.

Sumele încasate au fost transferate Oficiului de executare Botanica.

Amintim că toate bunurile sechestrate, transmise spre vînzare companiei Auction House pot fi vizualizate pe pagina web www.ah.md, şi pot fi procurate de doritori. Magazinul de bunuri confiscate lucrează: luni-vineri 08-17.00, sîmbata 09.00 - 15.00. Stocul de bunuri expuse in vînzare poate fi vizualizat pe site-ul www.ah.md.

Creditorii sunt invitati sa facă uz de serviciile magazinului de comision şi să transmită spre vînzare bunurile sechestrate de la debitori. Auction House va ajuta să transformaţi bunurile sechestrate in lichiditati.

Auction House” SRL acordă servicii de logistică: transport, hamal, depozit, demolare si de vînzare a bunurilor. Suntem un suport real pentru creditor şi executorul judecatoresc in cazul unei evacuări sau in cazul recuperarii de bani prin vinzarea de bunuri sechestrate mobile sau imobile.
www.ah.md