Nume
Parola
Vizualizări: 3671
Membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord se întrunesc luni, 28 septembrie, în ședință ordinară
Bălți, 22 Septembrie 2020 — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord anunță convocarea membrilor Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord în cadrul celei de-a doua ședințe ordinare din acest an. Evenimentul este planificat pentru luni, 28 septembrie 2020, cu începere de la ora 10.00.

Ținând cont de criza sanitară generată de pandemia de COVID-19, ședința va avea loc în regim online, pe platforma Zoom. Pentru a putea participa la ședința online a CRD Nord, vă rugăm să utilizați următoarele date de acces:

Zoom: https://us02web.zoom.us/j/81477318280
Meeting ID: 81477318280

Participanții la ședință sunt rugați să se alăture ședinței online începând cu ora 9.40, accesând link-ul de mai sus, pentru a înregistra prezența lor în cadrul ședinței online a CRD Nord.

La evenimentul online sunt invitați să participe reprezentanți ai MADRM, membrii CRD Nord, specialiști din cadrul ADR Nord și alte persoane interesate.

Ședința se va axa pe următoarele subiecte:

► Cu privire la audierea Raportului de implementare a Strategiei de Dezvoltare Regională Nord pentru anul 2020, semestrul I;
► Cu privire la alegerea reprezentantului CRD Nord în calitate de membru al Comisiei de evaluare a Notelor Conceptuale și a Cererilor complete de finanțare depuse în cadrul Apelului competitiv de selectare a proiectelor pentru finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională;
► Cu privire la rezultatele evaluării proiectelor de dezvoltare regională implementate în perioada 2011-2013;
► Cu privire la Propunerea de proiect privind suportul pentru Consiliul Regional pentru Dezvoltare din Regiunea de Dezvoltare Nord;
► Cu privire la prezentarea Studiului „Dezvoltarea lanțurilor valorice pentru sectorul fructelor în Regiunea de Dezvoltare Nord”.


Vă rugăm să vă confirmați participarea la eveniment până la sfârșitul zilei de joi, 24 septembrie a.c.

Date de contact pentru informații suplimentare: Elena Boboc, specialistă în relații APL / CRD Nord; tel.: (231) 6-19-80; e-mail: spsp.adrnord@gmail.com.

Ședința de constituire a CRD Nord de legislatura a IV-a a avut loc în data de 21 ianuarie 2020, la Bălți. CRD Nord este o structură regională deliberativă, fără personalitate juridică, constituită în vederea elaborării, coordonării și monitorizării politicii de dezvoltare regională la nivelul Regiunii de Dezvoltare Nord, în componența căreia intră municipiul Bălți și raioanele Briceni, Dondușeni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Ocnița, Râșcani, Sângerei și Soroca. CRD Nord are 48 de membri: cei 11 președinți de raioane, primarul municipiului Bălți și câte un reprezentant al asociațiilor de primari, societății civile și sectorului privat din fiecare raion și municipiu al regiunii. Membrii CRD Nord își exercită atribuțiile cu titlu gratuit. Mai multe detalii despre CRD Nord se găsesc AICI.

www.adrnord.md
Ataşamente:
11025_AGENDA.pdf