Nume
Parola
Vizualizări: 4308
„Investim în Tineri”- lansarea primei ediții a Galei Inițiativelor de Tineret în Bălţi
Bălţi, 21 Februarie 2019 — „Fondul pentru Tineri Bălţi şi Sîngerei” lansează prima ediție a Galei Inițiativelor de Tineret. Evenimentul se va desfășura la Bălți, pe data de 1 martie 2019 și are sloganul „Investim în Tineri!”.

Scopul evenimentului este de a recunoaşte şi de a celebra public rezultatele proiectelor din Runda a I-a a Programului de Granturi Mici al Fondului pentru Tineri Bălţi şi Sîngerei.

Gala este organizată de către Asociația „Caroma Nord” în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Educație Ecologică și Dezvoltare Durabilă (CREEDD).

La eveniment vor participa un număr semnificativ de reprezentanți ai administrației locale din Bălți, Sîngerei, Drochia, firme și companii active la nivel local, donatori, tineri și lideri de ONG.

Pe parcursul evenientului vor fi expuse rezultatele proiectelor de granturi mici, va avea loc o discuție moderată, focusată pe tematici distincte, iar la final beneficiarii proiectelor din cadrul Programului de Granturi Mici vor fi premiați:
https://www.facebook.com/FondulpentruTineriBalti/.

Gazda evenimentului va fi Alex Nistriuc, realizatorul emisiunii „Între DA și NU” la ECO FM.

Evenimentul va începe la ora 13:00, în incinta Restaurantului Oscar, str. Sadoveanu 1, municipiul Bălți.

Parteneri media:
Televiziunea Nordului (TV Nord=, Rado Moldova Tineret şi ECO FM.

Activitatea are loc în cadrul proiectului „IA UN LOC ÎN FONDUL PENTRU TINERI BALȚI ȘI SINGEREI!”. Acest proiect este realizat de Asociația Obștescă „Caroma Nord” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Suedia.

Persoană de contact: Rodica Frecautanu,
GSM:079124353,
Email: frecauteanu.r@gmail.com.