Nume
Parola
Vizualizări: 583
Din categorie: Dezvoltare Regională
INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA // Pe 19 iunie va fi organizată o vizită de studiu pentru jurnaliști în Regiunea de Dezvoltare Nord
Bălți, 5 Iunie 2018 — CINE: Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, cu suportul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

CE: Organizează o vizită de studiu pentru jurnaliști la proiectele de dezvoltare regională.

UNDE: Regiunea de Dezvoltare Nord (orașul Bălți; orașul Otaci, raionul Ocnița; satul Grimăncăuți, raionul Briceni; orașul Costești, raionul Râșcani).

CÂND: 19 iunie, 2018; 08.00 - 18.00

DETALII: În cadrul evenimentului, reprezentanții mass-media vor efectua o vizită la ADR Nord, unde vor participa la un club de presă cu directorul instituției, iar ulterior vor vizita proiectele de dezvoltare regională din Regiunea de Dezvoltare Nord:

1) „Centrul Creativ-Inovativ PRO-Cariera” (orașul Otaci, raionul Ocnița);
2) „Asigurarea eficienței energetice a clădirii Școlii-internat sportive din satul Grimăncăuți, raionul Briceni” (satul Grimăncăuți, raionul Briceni);
3) „Îmbunătățirea serviciilor de Apă și Canalizare din raionul Râșcani” (orașul Costești, raionul Râșcani).

În cadrul vizitei de studiu, jurnaliștii vor avea posibilitatea să discute cu beneficiarii, managerii proiectelor și reprezentanții administrației publice locale.

Pentru participanți va fi asigurat prânzul și transportul. Agenda și detaliile logistice vor fi distribuite participanților cu câteva zile înainte de evenimentul propriu-zis.

Doritorii de a participa la eveniment sunt rugaţi să se înregistreze până vineri, 15 iunie, ora 16.00, la adresa de e-mail: comunicare.adrnord@gmail.com, serviciuldepresa@madrm.gov.md sau la tel: 0 (22) 204582.

Persoane de contact: Ecaterina Grigorean, ofițer de presă MADRM, e-mail: serviciuldepresa.mcdr@gmail.com, tel.: 0 (22) 204582, și/sau Ion Urușciuc, specialist în comunicare ADR Nord, e-mail: comunicare.adrnord@gmail.com, tel.: 0 (231) 29682.

www.adrnord.md

Statistica

  • 9883 comunicate de presă
  • 327 jurnalişti înscrişi
  • 134 instituţii/companii înscrise
  • 469 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate