Nume
Parola
Vizualizări: 2663
INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA. Conferință regională și consultări publice la Bălți
Bălți, 29 Mai 2018 — Agenția de Dezvoltare Regională Nord, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, organizează două evenimente de anvergură regională ce vor avea loc miercuri, 30 mai a.c., în incinta Universității de Stat „Alecu Russo” (Sala Polivalentă, blocul central, intrare din strada Pușkin).

În prima parte a zilei de miercuri, 30 mai, începând cu ora 10.00. va avea loc Conferința regională cu genericul „Oportunități de finanțare a proiectelor în cadrul Strategiei UE pentru Regiunea Dunării”, organizată în cadrul proiectului „Dunărea Unește”.

În a doua parte a zilei, începând cu ora 13:30, se vor desfășura consultările publice a documentului „Liniile Directoare ale revitalizării urbane în Republica Moldova”, elaborat în cadrul proiectului „Sprijin administrației publice locale din Republica Moldova în implementarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională pentru anii 2016-2020 prin prisma dezvoltării urbane integrate și durabile pentru anii 2017-2019”.

În cadrul celor două evenimente, părțile interesate din regiune vor beneficia de informații despre oportunitățile de finanțare a proiectelor în cadrul Strategiei UE pentru Regiunea Dunării și despre Liniile Directoare ale revitalizării urbane în Republica Moldova.

Agendele celor două evenimente sunt anexate mai jos, la rubrica „Atașamente”.

www.adrnord.md