Nume
Parola
Vizualizări: 2494
Din categorie: Dezvoltare Regională
Incubatorul de Afaceri Sângerei organizează o masă rotundă pentru producătorii de fructe din Regiunea de Dezvoltare Nord
Sângerei, 17 Aprilie 2018 — Incubatorul de Afaceri Sângerei în parteneriat cu Consiliul raional Sângerei, ADR Nord și Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți organizează o masă rotundă pentru producătorii de fructe din Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova pe tema „Strategii de dezvoltare a sectorului de procesare a fructelor privind creșterea potențialului de export și de integrare pe piața europeană”. Evenimentul va avea loc în data de 24 aprilie a.c., începând cu ora 14.00, în incinta Incubatorului de Afaceri din Sângerei (Nicolae Testemițanu, 5).

Evenimentul îi are ca invitați pe Jean-Claude Million, director al Institutului de Tehnologie Louis Pasteur din Schiltigheim, Franța; director al domeniului de specializare profesională „Antreprenoriat în spațiul european” al Universității din Strasburg, și pe Thierry Burger, economist, cercetător, profesor la Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor a Universității din Strasburg.

Informațiile prezentate și dezbaterile se vor axa pe următoarele tematici:

► Procesarea fructelor în R. Moldova. Studiu de piață.
► Procesarea fructelor în Franța. Schimb de experiență și bune practici.
► Oportunități de integrare a producătorilor de fructe din RM pe piața europeană: cerere-ofertă, nevoi, condiții de respectat, inovații, investiții, beneficii.
► Piața Federației Ruse versus piața Uniunii Europene din perspectiva producătorilor de fructe. Studiu comparat.
► Perspective de colaborare. Crearea Asociației Alsace-Moldavie în parteneriat cu UIA Alsace Monde, SA Jus de Fruits d'Alsace, Camera de Comerț și Industrie Franța-Moldova.

Persoanele interesate sunt rugate să completeze și să transmită FORMULARUL DE PARTICIPARE / goo.gl/jGLp3t / pe adresa electronică a Incubatorului de Afaceri Sângerei / incubatorulsingerei@gmail.com / până în data de 22 aprilie a.c.

Date de contact pentru informații suplimentare: tel. (0262)84037 sau 069360109; e-mail: incubatorulsingerei@gmail.com.

www.adrnord.md

Statistica

  • 9877 comunicate de presă
  • 327 jurnalişti înscrişi
  • 134 instituţii/companii înscrise
  • 469 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate