Nume
Parola
Vizualizări: 3443
Directorul executiv al Centrului Contact, Serghei Neicovcen, speaker la GROW 2017
25 Septembrie 2017 — Directorul executiv al Centrului Contact, Serghei Neicovcen, este unul dintre speakerii evenimentului la Conferința Internațională GROW 2017, dedicată dezvoltării societății civile în Găgăuzia.
Serghei Neicovcen va modera panelul I, unde vor fi abordate provocările și perspectivele pentru dezvoltarea societății civile în Găgăuzia.
Printre vorbitorii GROW 2017 sunt și experți internaționali în domeniul științelor politice, sociologie, politică globală și de securitate, reprezentanți ai guvernului Găgăuziei, reprezentanți ai organizațiilor naționale și regionale non-guvernamentale.
De asemenea, la conferință vor fi prezenți și reprezentanții misiunii UE, ambasadelor Marii Britanii, Suedia, Statele Unite ale Americii; reprezentanți ai organizațiilor internaționale - OSCE, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare, SMI, Fundația Soros-Moldova și Fundația Est-Europeană.
Evenimentul va avea loc marți, 26 septembrie, la ora 10:30, în satul Avdarma (Sovetskaia str.14), Găgăuzia.
Precizăm că, Conferința Internațională GROW 2017 își propune să devină o platformă de discuții cu privire la provocările și perspectivele de dezvoltare a societății civile din Găgăuzia, de prezentare a bunelor practici internaționale în acest domeniu, și, de asemenea, de identificare a soluțiilor pentru consolidarea sectorului neguvernamental. Evenimentul va oferi diverse instrumente de abordare și de bună practică pentru dezvoltarea ulterioară a acțiunilor și inițiativelor comune lansate de organizațiile societății civile.
GROW 2017 este organizat în cadrul proiectului «Dezvoltarea societății civile în Găgăuzia», susținut financiar de Uniunea Europeană, și implementat de un consorțiu format din Fundația Soros-Moldova, Centrul CONTACT și Piligrim-Demo.