Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 739 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 12
18 Octombrie 2024 — Locul și viitorul colectivităților locale din Republica Moldova este în Uniunea Europeană – un spațiu al păcii, dreptății, dezvoltării, civilizației și culturii!

Rețeaua Asociațiilor de Autorități Locale din Europa de Sud-Est (NALAS) îndeamnă comunitățile locale, cetățenii Republicii Moldova să participe și să voteze la alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024 și la referendum pentru a alege calea europeană a Republicii Moldova.

Vizualizări: 80
18 Octombrie 2024 — În timpul celei de-a 47-a sesiune a Congresului Puterilor Locale și Regionale al Consiliului Europei, desfășurată la 15 octombrie 2024, a avut loc o dezbatere privind democrația locală ca pilon al stabilității în Europa de Sud-Est. La eveniment au fost invitați să participe și președinții anteriori ai NALAS, printre aceștia fiind președinta CALM, Tatiana Badan; președintele Asociației Comunelor din România, Emil Drăghici; și primul președinte al NALAS, reprezentantul APL din Muntenegru, Tarzan Milosevici.
Vizualizări: 79
17 Octombrie 2024 — Locul și viitorul colectivităților locale din Republica Moldova este în Uniunea Europeană – un spațiu al păcii, dreptății, dezvoltării, civilizației și culturii!

Rețeaua Asociațiilor de Autorități Locale din Europa de Sud-Est (NALAS) îndeamnă comunitățile locale, cetățenii Republicii Moldova să participe și să voteze la alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024 și la referendum pentru a alege calea europeană a Republicii Moldova.
Vizualizări: 838
12 Octombrie 2024 — Congresul Autorităților Locale din Moldova organizează în această perioadă o serie de instruiri pentru aleșii locali. Seminarele au loc datorită suportului PNUD Moldova și al Ministerului pentru Europa și Afaceri Externe al Republicii Franceze.
Vizualizări: 1122
10 Octombrie 2024 — Alături de reprezentanți ai autorităților centrale, Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) a făcut parte din delegația R. Moldova care a participat la 26 septembrie, la Bruxelles, la sesiunea de screening bilateral, ceea ce presupune evaluarea compatibilității legislației din statul nostru cu cea a Uniunii Europene.
Vizualizări: 1124
10 Octombrie 2024 — La seminarul de instruire organizat la 8 octombrie de Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) pentru aleșii locali din localitățile raionului Dondușeni au participat 60 de persoane.

La fel ca celelalte 17 evenimente similare care s-au desfășurat în ultimele luni în orașele -reședință de raion ale R.
Vizualizări: 1205
Chișinău, 9 Octombrie 2024 — A apărut nr. 6 (42) / 2024 al Buletinului Informativ „Pro Accesibilitate!
Vizualizări: 1198
9 Octombrie 2024 — Președintele Asociației Comunelor din România (ACoR), primarul de Vulcana-Băi, Dâmbovița, a vorbit în cadrul Comitetului European al Regiunilor despre avantajele aderării R. Moldova la Uniunea Europeană.